به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همایش «راویان مقاومت و پیشتازان روایت» از سلسله برنامه‌های هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات کوثر سازمان صداو سیما برگزار شد.

اهمیت جنگ فرهنگی اگر از جنگ در میدان بیشتر نباشد، کمتر هم نیست

در ابتدای این مراسم که با حدود ۹۰ دقیقه تاخیر آغاز شد، «ابو شریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران گفت: بعد از سلام و احترام، لازم است از این میزبانی و برگزاری این جشنواره مهم تشکر کنم. فعالیت جهادی در حوزه فرهنگ مسأله مهمی است که مقام معظم رهبری هم بار‌ها بر آن تاکید کرده‌اند. اهمیت جنگ فرهنگی اگر از جنگ در میدان بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

وی اظهار کرد: چند دقیقه قبل با برادر عزیزم «خالد قدومی» نماینده جنبش حماس که در سالن هستند صحبت می‌کردم؛ مقاله‌ای در روزنامه «هاآرتص» اسرائیل منتشر شده است. مقاله درباره یک یگان جدید در اسرائیل است که وظیفه‌اش هدف قرار دادن جامعه و افکار عمومی ایران است. افرادی که در این واحد هستند کاملا به زبان فارسی و مسائل فرهنگی ایران مسلط هستند و وظیفه آن‌ها تولید محتوا و صحبت مستقیم با شهروندان ایرانی است تا افکار عمومی را به سمت شورش علیه نظام جمهوری اسلامی تحریک کنند.

ابوشریف گفت: از سال ۱۹۱۰ یعنی بیش از صد سال پیش متاسفانه فقط ۸۰۰ فیلم بلند و مستند و کوتاه ساخته شده که بخش عمده آن‌ها از نظر نوع تامین هزینه و کیفیت و فناوری ضعیف بوده‌اند. با این‌حال، بخشی از این فیلم‌ها حتی جوایز جهانی به دست آوردند مثل سریال «هجوم» که با موضوع انتفاضه در سال ۲۰۰۵ ساخته شد یا سریال «تقریب» که هر دوی اینها در جهان اسلام بازخورد داشت، اما این سریال‌ها در سطح جهان و اروپا از حیث شمارگانی انتشار خوبی نداشتند.

صهیونیست‌ها در تولیدات سینمایی و رسانه‌ای بسیار قوی عمل کرده‌اند

نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران عنوان کرد: این وضعیت در حالی رقم خورده است که صهیونیست‌ها در تولیدات سینمایی و رسانه‌ای بسیار قوی عمل کرده‌اند. همین تولیدات سینمایی، برای تقویت اقدامات و اندیشه‌های رژیم صهیونیستی نقش قابل ملاحظه‌ای داشت.

وی افزود: صهیونیست‌ها در قرن گذشته با هزینه بسیار بالا صد‌ها تولید سینمایی داشتند. این فیلم‌ها از بهترین فناوری‌ها و بهترین فیلمنامه و تجهیزات استفاده کردند و با همین فیلم‌ها به همه کشور‌های جهان و حتی کشور‌های عربی و اسلامی نفوذ کردند؛ فیلم‌هایی که درباره هلوکاست و ترویج ایده مظلومیت یهود ساخته شده است.

وی افزود: صهیونیست‌ها در این آثار بین آنچه به زعم‌خودشون مظلومیت یهود است و قهرمانان این قوم که تلفیق برقرار کردند. از سویی آنها را مظلوم نشان دادند و همزمان از قهرمان‌های یهودی در حوزه‌های مختلف و به‌ویژه اشغال فلسطین به نیکی و بزرگی یاد کردند.

ابوشریف گفت: ما در فلسطین در طول ۸۰ سال گذشته هزاران داستان و روایت داریم به ویژه درباره جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها از اکتبر سال گذشته که نیاز به بازنشر در جهان دارد و همزمان هزاران وجود دارد درباره مقاومت مردم فلسطین که می‌تواند تبدیل به رمان و فیلم شود.

انحصاری که در دست صهیونیست‌هاست باید شکسته شود

وی افزود: «مصطفی عقاد» کارگردان بزرگی که فیلم‌های ماندگار «الرساله» و «عمر مختار» را ساخته بود زمانی می‌گفت اگر برای ساخت یک فیلم یک هواپیما به من بدهید، اندازه همه ارتش‌های عربی میتوانم فعالیت کنم. ما درباره سینما پولی خرج نکردیم که جای تأسف دارد. ما باید آنچه بر فلسطین گذشت را روایت کنیم‌که نیاز به هزینه دارد.

ابوشریف عنوان‌کرد: در مصر، سوریه و ترکیه موسسات فیلمسازی وجود دارند که در حوزه فلسطین خیلی کار‌های تأثیرگذاری یا نداشته‌اند، اما در ایران با توجه به این که یک مکتب سینمایی است و بیانگر شرایط اجتماعی و اقتصادی است و در زمینه فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی و بازیگری بسیار ممتاز است که می‌توانیم در این زمینه کار‌های ارزشمندی داشته باشیم، اما به شرطی که اراده کنیم و بخواهیم تا در نهایت این انحصاری که در دست صهیونیست‌ها و غربی‌ها وجود دارد را بشکنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/